Geweldig: Volledig mobiele AC die je koel houdt en hoge elektriciteitrekeningen voorkomt

Geschreven door Daniel Hunt - woensdag, 17 april 2024

SAMENGEVAT: Tijdens het testen ontdekten we dat de Blast Auxiliary elke kamer super effectief koelt in minder dan 5 minuten. Hij is draagbaar, licht en bespaart u honderden euro’s ten opzichte van wanneer u zou kiezen voor een traditionele airco. Momenteel bieden ze 50% korting op de eerste bestelling via hun website.

De laatste paar jaar hebben drie grote bedrijven een monopolie op de airco-industrie gehad. Dit heeft geleid tot enorme prijsverhogingen die doorgerkend werden aan de klant. Deze grote bedrijven konden de prijzen zelf bepalen omdat er geen concurrentie was. Tot nu.

Een kleine startup met bijna geen financiering is deze industrie van 135 miljard dollar zeer snel aan het ontwrichten.

De uit Silicon Valley afkomstige startup, Blast Auxiliary, heeft een nieuwe manier bedacht om lucht snel te af te koelen tegen een fractie van de prijs. Het is zelfs zo eenvoudig dat het ingebouwd kan worden in een klein, draagbaar apparaat.

Weersdeskundigen voorspellen een extreem hete zomer in 2024. De Blast Auxiliary had dus niet op een beter moment op de markt kunnen komen. Er zijn al meer dan 50.000 exemplaren verkocht en de zomer moet nog beginnen.

Wat is een Mobiele Airco?

De Blast Auxiliary is een eenvoudig, maar zeer slim apparaat.

Kortweg; Het een mobiele, lichtgewicht airconditioner die elke kamer in 5 minuten kan afkoelen. Het enige wat u hoeft te doen is de batterij op te laden met de USB kabel, en water in de tank te gieten. Dat is alles.

Het mooie is dat dankzij deze nieuwe technologie de airco slechts een fractie van de energie verbruikt in vergelijking met een traditionele airco, of zelfs een gewone ventilator. Dit resulteert in een enorme besparing op uw elektriciteitsrekening tijdens de hete zomermaanden.

De missie van de oprichters van Blast Auxiliary is om op een betaalbare, effiënte manier een ruimte te koelen zonder geld te verspillen en het milieu te schaden. Na de Blast Auxiliary een paar weken gebruikt te hebben - kan ik gerust zeggen dat ze daarin geslaagd zijn.

Dus, wat kan Blast Auxiliary allemaal? Alles wat een gewone airco kan - en meer. Hij bevochtigt en zuivert de lucht en verwijdert allergenen en stofdeeltjes dankzij zijn slimme filtertechnologie.

Wat de Blast Auxiliary tot een echte doorbraak maakt, is zijn compacte ontwerp en lange batterijduur. Gewone mobiele airco’s zijn geweldig, maar ze werken alleen in de ruimte waar ze geïnstalleerd zijn.

De Blast Auxiliary kunt u overal mee naartoe nemen - zelfs naar kantoor of naar de camping.

Geen installatie- en onderhoudskosten, het enige dat u nodig heeft is een beetje leidingwater en de USB oplaadkabel.

Dit is de volgende generatie van mobiele airco’s.

Hoe Werkt Hij?

De Blast Auxiliary maakt gebruik van een gepatenteerd Rapid Cooling System dat water gebruikt om de luchtstroom te microvriezen, om vervolgens aan de andere kant perfect gekoelde lucht uit te blazen.

Hij is super eenvoudig te installeren. Vul gewoon de watertank van 300ml (1 normaal glas) en druk op de aan/uit-knop. Als de batterij leeg is (8 uur batterijduur), sluit u gewoon de USB-kabel aan.

Hij is zeer klein in vergelijking met andere mobiele airco’s. Dit maakt het zeer gemakkelijk om hem mee te nemen. Het Blast Auxiliary systeem gebruikt het water in de tank zeer efficiënt, met 1 volle tank kunt u de hele dag koelen.

De ventilator is zeer sterk en compleet stil. Alle andere mobiele airco’s die we hebben getest maken veel lawaai, waardoor het lastig is om ze aan te laten staan terwijl u slaapt.

Laad hem op via elke USB-poort - zelfs uw laptop kan hem opladen.

De Blast Auxiliary heeft 3 standen:

 1. Cool Stand - Net zoals een tafel ventilator maar dan kouder
 2. Chill Stand - De ideale stand voor kleinere kamers die warm kunnen worden
 3. Freeze Stand - Als u een kamer super snel wilt afkoelen

In onze test konden we de temperatuur van een middelgrote kamer binnen enkele minuten met 8°C verlagen.

Maar de Blast Auxiliary doet veel meer dan alleen de lucht afkoelen. Hij filtert ook de lucht en verwijdert stofdeeltjes en allergenen. Als u in een droge, stoffige omgeving woont, zult u dit geweldig vinden!

Wat hem ook uniek maakt, is hoe stil hij werkt. U hoort de ventilator nauwelijks, zelfs niet op de hoogste stand. Dit was een van de belangrijkste eigenschappen waarom we heb op nummer 1 hebben geplaatst in onze test.

Wat Kan De Blast Auxiliary Precies?

Meer dan je zou denken!

 • Compleet draagbaar - Laad hem gewoon op met de USB-kabel en hij werkt 8 uur op batterij.
 • Luchtzuiveraar - Hij werkt ook als luchtbevochtiger en luchtzuiveraar - perfect voor iedereen met een droge keel of pijnlijke sinussen.
 • Gepatenteerde technologie - Blast Auxiliary gebruikt een nieuwe manier om de lucht veel efficiënter te koelen dan een traditionele airconditioner.
 • 3 verschillende snelheden - U bepaalt uw comfortniveau.
 • Gebruiksgemak - U hoeft alleen maar het waterreservoir bij te vullen en op de aan/uit-knop te drukken.
 • Ultra Lichtgewicht - Door zijn lichte gewicht en het slimme ontwerp is hij makkelijk mee te nemen.
 • Stille modus - Blast Auxiliary is muisstil en zorgt ervoor dat u niet afgeleid wordt.
 • LED sfeerlicht - Kies tussen 5 verschillende lichtstanden.
 • Volledige controle - Stel precies in hoeveel koude lucht u blazen .

en dat is nog niet alles!

Veel Gestelde Vragen & Antwoorden

V: Moet de Blast Auxiliary geïnstalleerd worden?

Nee. Het enige wat u hoeft te doen is hem uitpakken, het waterreservoir vullen en op de aan/uit-knop drukken!

V: Moet ik er batterijen voor kopen?

Nee, net zoals uw laptop of smartphone heeft de Blast Auxiliary een krachtige batterij die u eenvoudig oplaadt met de meegeleverde USB oplaadkabel.

V: Kan ik hem gebruiken terwijl ik slaap?

Ja. Hij is muisstil dus u zult er geen last van hebben wanneer u slaapt. Hij is ook zeer veilig, er is nog nooit een ongeluk gebeurt met de Blast Auxiliary.

Hoeveel Kost Hij?

Normaal gesproken kosten mobiele airco’s tussen de 250€ en 1000€+, dus u zou verwachten dat de Blast Auxiliary ook in deze prijsklasse zit...

Maar niets is minder waar. De Blast Auxiliary wordt verkocht voor slechts 178,00€ omdat de oprichters van het bedrijf er alles aan doen om de prijs zo laag mogelijk te houden.

Op dit moment is er zelfs een promotie van 50% op hun website, waardoor je hem kan kopen voor slechts 89,00€

Klik hier om een afgeprijsde Blast Auxiliary te kopen (indien hij nog beschikbaar is) >>

Een super lage prijs om de hele zomer koel te blijven!

Hoe Kan Hij Zo Betaalbaar Zijn?

Andere merken geven miljarden en miljarden uit aan reclame. Raad eens wie daar uiteindelijk voor betaalt? De klant!

Blast Auxiliary maakt heel weinig reclame. Hij wordt ook niet verkocht in winkels, enkel en alleen online. Hierdoor kunnen ze de prijzen laag houden omdat ze geen grote winkelmagazijnen hoeven te huren en geen massa's personeel in dienst hoeven te nemen.

Waarom is hij nu afgeprijst?

Sinds het begin van de pandemie proberen de oprichters van de Blast Auxiliary het apparaat zo lang mogelijk afgeprijst te houden. Ze geloven, nu iedereen gedwongen wordt om vanuit huis te werken, een fijne enkoele omgeving verdient om in te kunnen werken.

Klik hier om een afgeprijsde Blast Auxiliary te kopen (indien hij nog beschikbaar is) >>

Conclusie: Is Hij Het Waard?

Iedereen die ik de Blast Auxiliary heb laten zien is het ermee eens. Dit is een onmisbare aankoop voor iedereen die koel wilt blijven deze zomer.

Als u erover denkt om er een te kopen, raden wij u aan om dat te doen voordat de promotie verloopt.

Als u nog twijfelt, willen we u laten weten dat de Blast Auxiliary wordt geleverd met een 30-dagen geld terug garantie, zonder uitzondering.

Dus als u niet zeker bent, kunt u er altijd een kopen en hem later terugsturen moest het u niet bevallen.

De Blast Auxiliary heeft de kwaliteit van een product van 500€, maar met deze exclusieve promotie betaalt u er slechts 89,99€ voor.

Hoe Koop Ik Een Echte Blast Auxiliary?

Koop uw Blast Auxiliary via de officiële website hier >>>

BELANGRIJKE INFORMATIE!

17 april 2024; Sinds Blast Auxiliary in de grote internationale media is verschenen, is er grote media-aandacht rond Blast Auxiliary ontstaan. Vanwege de populariteit en de positieve recensies heeft het bedrijf zoveel vertrouwen in hun product dat ze nu een eenmalige, 50% korting geven.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Ontmoet Onze Expert

Daniel Hunt

Daniel heeft een medische achtergrond. Hij heeft een passie voor technologie en innovatie rond gezondheidzorg. Hij volgt steeds de laatste trends rond gezondheidstechnologie en Silicon Valley. Hij is opgegroeid in Californië en gaat surfen wanneer de golven hem roepen!

Deze site is een gratis online hulpmiddel dat ernaar streeft om nuttige info en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan zijn bezoekers. Houdt u er rekening mee dat de exploitant van deze site advertentievergoedingen accepteert van bedrijven die op de site verschijnen, en dat deze vergoedingen invloed hebben op de plaats en volgorde waarin de bedrijven (en/of hun producten) worden gepresenteerd, en in sommige gevallen ook invloed kunnen hebben op de recencie die aan hen wordt toegekend. Voor zover er ratings op deze site verschijnen, is een dergelijke rating bepaald door onze subjectieve mening en gebaseerd op een methodologie die onze analyse van het marktaandeel en de reputatie van het merk, de omrekeningskoersen van elk merk, de aan ons betaalde vergoedingen en de algemene interesse van de consument samenvoegt. Bedrijfsvermeldingen op deze pagina impliceren GEEN goedkeuring. Behalve zoals uitdrukkelijk vermeld in onze Gebruiksvoorwaarden, worden alle verklaringen en garanties met betrekking tot de informatie op deze pagina verworpen. De informatie, met inbegrip van de prijzen, die op deze site wordt weergegeven, kan te allen tijde worden gewijzigd.