18 mei 2024

Op zoek naar een manier om het deze zomer koel te houden zonder veel geld te hoeven uitgeven?

Mobiele airco’s zijn dit jaar explosief in populariteit gestegen, dus besloten we de best verkopende modellen van 2024 te kopen en te kijken hoe goed ze presteren in onze tests.

Uit onze tests blijkt dat mobiele airco’s van bekende dure merken kopen vaak niet de beste keuze is. Tot onze verbazing bleek de winnaar uit onze tests eigenlijk een mobiele airo te zijn van een kleiner bedrijf dat erin slaagde om de grote merken te verslaan in zowel effectiviteit, gebruiksgemak, ontwerp, levensduur van de batterij en prijs.

Hier is onze Top 5 van dit jaar, met een volledige recencie van onze top keuze onderaan de pagina:

Adverteerders informatie

Trusted Consumer Reviews is made up of our own views and opinions. The scoring is determined at our own discretion and should not be used for accuracy purposes. We are able to provide this service for free thanks to the referral fees we receive from a number of service providers. These referral fees may affect the rankings and score assigned to specific vendors. Furthermore, though many vendors appear on the Trusted Consumer Reviews, this DOES NOT imply endorsement of any kind. The information and vendors which appear on Trusted Consumer Reviews is subject to change at any time.

Product

Onze Score

Belangrijkste Kenmerken

#1 DE BESTE VAN 2024
9.9
"Uitstekend"

HUIDIGE PROMOTIE: 50% KORTING
12487 BEZOEKERS DEDEN EEN AANKOOP TIJDENS DEZE PROMOTIE

BEZOEK DE WEBSITE
#2
9.2
"Geweldig"

EvaPolar

PRIJS: 81.5

Zeer klein en mobiel

Waterreservoir voor 9 uur

Klein efficiënt werkgebied

Kan ook dienen als luchtreiniger

Ok geluidsniveau

#3
9.1
"Goed"

Honeywell Tower Fan

PRIJS: 52€

Zeer stil

Goed koelend vermogen

Meer dan 17.000 recencies

Veel mogelijkheden

#4
8.5
"Goed"

TaoTronics

PRIJS: 65.99€

Hoog ontwerp

Afstandsbediening inbegrepen

Zeer doeltreffend

Lamellenloos ontwerp

1 jaar garantie

#5
7.8
"Goed"

HAYI

PRIJS: 35.49€

Budget optie

Zwakke ventilator

Gebouwd in plastiek maar betrouwbaar

Gemakkelijk te gebruiken

Grote klantentevredenheid

Toon de rest van de lijst

We Kochten & Testten De Meest Populaire Mobiele Airco's, Dit Is Waarom De Williston Force Portable AC De #1 is

SAMENGEVAT: Tijdens het testen ontdekten we dat de Williston Force Portable AC elke kamer super effectief koelt in minder dan 5 minuten. Hij is draagbaar, licht en bespaart u honderden euro’s ten opzichte van wanneer u zou kiezen voor een traditionele airco. Momenteel bieden ze 50% korting op de eerste bestelling via hun website.

De laatste paar jaar hebben drie grote bedrijven een monopolie op de airco-industrie gehad. Dit heeft geleid tot enorme prijsverhogingen die doorgerkend werden aan de klant. Deze grote bedrijven konden de prijzen zelf bepalen omdat er geen concurrentie was. Tot nu.

Een kleine startup met bijna geen financiering is deze industrie van 135 miljard dollar zeer snel aan het ontwrichten.

De uit Silicon Valley afkomstige startup, Williston Force Portable AC, heeft een nieuwe manier bedacht om lucht snel te af te koelen tegen een fractie van de prijs. Het is zelfs zo eenvoudig dat het ingebouwd kan worden in een klein, draagbaar apparaat.

Weersdeskundigen voorspellen een extreem hete zomer in 2024. De Williston Force Portable AC had dus niet op een beter moment op de markt kunnen komen. Er zijn al meer dan 50.000 exemplaren verkocht en de zomer moet nog beginnen.

Wat is een Mobiele Airco?

De Williston Force Portable AC is een eenvoudig, maar zeer slim apparaat.

Kortweg; Het een mobiele, lichtgewicht airconditioner die elke kamer in 5 minuten kan afkoelen. Het enige wat u hoeft te doen is de batterij op te laden met de USB kabel, en water in de tank te gieten. Dat is alles.

Het mooie is dat dankzij deze nieuwe technologie de airco slechts een fractie van de energie verbruikt in vergelijking met een traditionele airco, of zelfs een gewone ventilator. Dit resulteert in een enorme besparing op uw elektriciteitsrekening tijdens de hete zomermaanden.

De missie van de oprichters van Williston Force Portable AC is om op een betaalbare, effiënte manier een ruimte te koelen zonder geld te verspillen en het milieu te schaden. Na de Williston Force Portable AC een paar weken gebruikt te hebben - kan ik gerust zeggen dat ze daarin geslaagd zijn.

Dus, wat kan Williston Force Portable AC allemaal? Alles wat een gewone airco kan - en meer. Hij bevochtigt en zuivert de lucht en verwijdert allergenen en stofdeeltjes dankzij zijn slimme filtertechnologie.

Wat de Williston Force Portable AC tot een echte doorbraak maakt, is zijn compacte ontwerp en lange batterijduur. Gewone mobiele airco’s zijn geweldig, maar ze werken alleen in de ruimte waar ze geïnstalleerd zijn.

De Williston Force Portable AC kunt u overal mee naartoe nemen - zelfs naar kantoor of naar de camping.

Geen installatie- en onderhoudskosten, het enige dat u nodig heeft is een beetje leidingwater en de USB oplaadkabel.

Dit is de volgende generatie van mobiele airco’s.

Hoe Werkt Hij?

De Williston Force Portable AC maakt gebruik van een gepatenteerd Rapid Cooling System dat water gebruikt om de luchtstroom te microvriezen, om vervolgens aan de andere kant perfect gekoelde lucht uit te blazen.

Hij is super eenvoudig te installeren. Vul gewoon de watertank van 300ml (1 normaal glas) en druk op de aan/uit-knop. Als de batterij leeg is (8 uur batterijduur), sluit u gewoon de USB-kabel aan.

Hij is zeer klein in vergelijking met andere mobiele airco’s. Dit maakt het zeer gemakkelijk om hem mee te nemen. Het Williston Force Portable AC systeem gebruikt het water in de tank zeer efficiënt, met 1 volle tank kunt u de hele dag koelen.

De ventilator is zeer sterk en compleet stil. Alle andere mobiele airco’s die we hebben getest maken veel lawaai, waardoor het lastig is om ze aan te laten staan terwijl u slaapt.

Laad hem op via elke USB-poort - zelfs uw laptop kan hem opladen.

De Williston Force Portable AC heeft 3 standen:

  1. Cool Stand - Net zoals een tafel ventilator maar dan kouder
  2. Chill Stand - De ideale stand voor kleinere kamers die warm kunnen worden
  3. Freeze Stand - Als u een kamer super snel wilt afkoelen

In onze test konden we de temperatuur van een middelgrote kamer binnen enkele minuten met 8°C verlagen.

Maar de Williston Force Portable AC doet veel meer dan alleen de lucht afkoelen. Hij filtert ook de lucht en verwijdert stofdeeltjes en allergenen. Als u in een droge, stoffige omgeving woont, zult u dit geweldig vinden!

Wat hem ook uniek maakt, is hoe stil hij werkt. U hoort de ventilator nauwelijks, zelfs niet op de hoogste stand. Dit was een van de belangrijkste eigenschappen waarom we heb op nummer 1 hebben geplaatst in onze test.

Wat Kan De Williston Force Portable AC Precies?

Meer dan je zou denken!

en dat is nog niet alles!

Veel Gestelde Vragen & Antwoorden

V: Moet de Williston Force Portable AC geïnstalleerd worden?

Nee. Het enige wat u hoeft te doen is hem uitpakken, het waterreservoir vullen en op de aan/uit-knop drukken!

V: Moet ik er batterijen voor kopen?

Nee, net zoals uw laptop of smartphone heeft de Williston Force Portable AC een krachtige batterij die u eenvoudig oplaadt met de meegeleverde USB oplaadkabel.

V: Kan ik hem gebruiken terwijl ik slaap?

Ja. Hij is muisstil dus u zult er geen last van hebben wanneer u slaapt. Hij is ook zeer veilig, er is nog nooit een ongeluk gebeurt met de Williston Force Portable AC.

Hoeveel Kost Hij?

Normaal gesproken kosten mobiele airco’s tussen de 250€ en 1000€+, dus u zou verwachten dat de Williston Force Portable AC ook in deze prijsklasse zit...

Maar niets is minder waar. De Williston Force Portable AC wordt verkocht voor slechts 178,00€ omdat de oprichters van het bedrijf er alles aan doen om de prijs zo laag mogelijk te houden.

Op dit moment is er zelfs een promotie van 50% op hun website, waardoor je hem kan kopen voor slechts 89,00€

Klik hier om een afgeprijsde Williston Force Portable AC te kopen (indien hij nog beschikbaar is) >>

Een super lage prijs om de hele zomer koel te blijven!

Hoe Kan Hij Zo Betaalbaar Zijn?

Andere merken geven miljarden en miljarden uit aan reclame. Raad eens wie daar uiteindelijk voor betaalt? De klant!

Williston Force Portable AC maakt heel weinig reclame. Hij wordt ook niet verkocht in winkels, enkel en alleen online. Hierdoor kunnen ze de prijzen laag houden omdat ze geen grote winkelmagazijnen hoeven te huren en geen massa's personeel in dienst hoeven te nemen.

Waarom is hij nu afgeprijst?

Sinds het begin van de pandemie proberen de oprichters van de Williston Force Portable AC het apparaat zo lang mogelijk afgeprijst te houden. Ze geloven, nu iedereen gedwongen wordt om vanuit huis te werken, een fijne enkoele omgeving verdient om in te kunnen werken.

Klik hier om een afgeprijsde Williston Force Portable AC te kopen (indien hij nog beschikbaar is) >>

Conclusie: Is Hij Het Waard?

Iedereen die ik de Williston Force Portable AC heb laten zien is het ermee eens. Dit is een onmisbare aankoop voor iedereen die koel wilt blijven deze zomer.

Als u erover denkt om er een te kopen, raden wij u aan om dat te doen voordat de promotie verloopt.

Als u nog twijfelt, willen we u laten weten dat de Williston Force Portable AC wordt geleverd met een 30-dagen geld terug garantie, zonder uitzondering.

Dus als u niet zeker bent, kunt u er altijd een kopen en hem later terugsturen moest het u niet bevallen.

De Williston Force Portable AC heeft de kwaliteit van een product van 500€, maar met deze exclusieve promotie betaalt u er slechts 89,99€ voor.

Hoe Koop Ik Een Echte Williston Force Portable AC?

Koop uw Williston Force Portable AC via de officiële website hier >>>

BELANGRIJKE INFORMATIE!

18 mei 2024; Sinds Williston Force Portable AC in de grote internationale media is verschenen, is er grote media-aandacht rond Williston Force Portable AC ontstaan. Vanwege de populariteit en de positieve recensies heeft het bedrijf zoveel vertrouwen in hun product dat ze nu een eenmalige, 50% korting geven.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Ontmoet Onze Expert

Daniel Hunt

Daniel heeft een medische achtergrond. Hij heeft een passie voor technologie en innovatie rond gezondheidzorg. Hij volgt steeds de laatste trends rond gezondheidstechnologie en Silicon Valley. Hij is opgegroeid in Californië en gaat surfen wanneer de golven hem roepen!

Deze site is een gratis online hulpmiddel dat ernaar streeft om nuttige info en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan zijn bezoekers. Houdt u er rekening mee dat de exploitant van deze site advertentievergoedingen accepteert van bedrijven die op de site verschijnen, en dat deze vergoedingen invloed hebben op de plaats en volgorde waarin de bedrijven (en/of hun producten) worden gepresenteerd, en in sommige gevallen ook invloed kunnen hebben op de recencie die aan hen wordt toegekend. Voor zover er ratings op deze site verschijnen, is een dergelijke rating bepaald door onze subjectieve mening en gebaseerd op een methodologie die onze analyse van het marktaandeel en de reputatie van het merk, de omrekeningskoersen van elk merk, de aan ons betaalde vergoedingen en de algemene interesse van de consument samenvoegt. Bedrijfsvermeldingen op deze pagina impliceren GEEN goedkeuring. Behalve zoals uitdrukkelijk vermeld in onze Gebruiksvoorwaarden, worden alle verklaringen en garanties met betrekking tot de informatie op deze pagina verworpen. De informatie, met inbegrip van de prijzen, die op deze site wordt weergegeven, kan te allen tijde worden gewijzigd.